حفاظت پیرامونی مبتنی بر تکنولوژی های نوین


آنچه که درباره ی حفاظت پیرامونی مبتنی بر تکنولوژی های نوین باید بدانید …


ادامه مطلب

حفاظت پیرامونی

لایه های حفاظتی پیرامونی


امروزه اغلب راهکارهای سنتی حفاظت پیرامونی نظیر سنسور مایکروویو، کابلهای حساس به صدا و حرکت، یا استفاده از پروژکتور های مادون قرمز به دلیل تعداد بالای آلارم خطا، از ضریب اطمینان پذیری پایینی برخوردار می باشند. استفاده از فناوریهای نوین، در نظر گرفتن لایه های حفاظتی، اصلاح فیزیکی محیط پیرامون و مبادی ورودی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشند.

دوربین های حرارتی

یکی از تجهیزات تصویر برداری که امروزه به اهمیت آن بیشتر توجه می شود، دوربین های حساس به حرارت یا Thermal imaging می باشد. عدم وابستگی به نور محیط، دقت بالای تشخیص و امکان ذخیره سازی بلند مدت تصاویر پیرامونی از قابلیت های خوب این نوع دوربین ها می باشد. علیرغم هزینه بالای این نوع تجهیزات، در صورت وجود طراحی مناسب، کماکان نسبت به رقبای سنتی خود اقتصادی به نظر می رسد.

هوشمندی تصویر

دنیای هوش مصنوعی و پردازش تصویر به شدت در حال پیشرفت بوده و برای مثال آنالیتیک هایی که امروزه در سطح دوربین های تحت شبکه قابل استفاده می باشد کارکرد بسیار دقیق تری نسبت به گذشته دارند. استفاده از این هوشمندی ها و ترکیب آن با سایر زیرسیستم ها نظیر پیجینگ، کارکرد مطلوبی به همراه خواهد داشت.

رادار

استفاده از رادار که جهت ردیابی سوژه های متحرک استفاده می شود و ارتباط آن با دوربین های PTZ می تواند کارکرد موثر و قابل قبولی ارائه دهد. جانمایی این تجهیز و به طور کلی استفاده از این تکنولوژی مستلزم بررسی دقیق محیط و نوع کسب و کار سازمان خواهد بود.

طراحی دقیق و انتخاب تکنولوژی مناسب


طراحی دقیق و انتخاب تکنولوژی مناسب

اغلب راهکارهای سنتی حفاظت پیرامونی که در بالا از آنها نام برده شد، شاید در صورت مهندسی دقیق و استفاده به جا نتایج خوبی به دنبال داشت ولی متاسفانه در کشور ما و در بیشتر پروژه های بزرگ انتخاب سامانه حفاظت پیرامونی صرفا بر اساس سلیقه شخصی و بدون کار کارشناسی متناسب انجام شده است. این موضوع علاوه بر صرف هزینه های بسیار بالا، اثرگذاری و راندمان بسیار پایینی را به همراه داشته است.


اطلاعات بیشتر