مایکرو فیبر نوری

مایکرو فیبر نوری


آنچه که باید درباره ی زیرساخت های نوین فیبر نوری بدانید …

آنچه که باید درباره ی زیرساخت های نوین فیبر نوری بدانید …




<<               پیجینگ              
قابلیت ها

با مایکروفیبر نوری و مزیت های آن بیشتر آشنا شوید

یکی از معضلات اصلی اجرای پروژه های حفاظت الکترونیک در پروژه های صنعتی، ایجاد زیرساختی مطمئن، قابل توسعه و از لحاظ افتصادی مقرون به صرفه می باشد. اساسا به دلیل مشکلات و سختی اجرای بخش زیرساخت شبکه و برق به روش حفاری سنتتی بسیاری از کارفرمایان تصمیم به استفاده از راهکارهای مبتنی بر شبکه های بی سیم می گرفتند. ولی در نهایت برای تامین برق مجبور به اجرای ناقص زیرساخت شده و در نهایت پس از مدتی مجبور به استفاده از زیرساخت های فیبر نوری شده اند.

سوالات متداول

سوالات متداول در خصوص زیرساخت فیبر نوری


اگر سوال شما در این لیست نیست، به ما ایمیل بزنید.

برای اجرای مایکرو فیبر نوری چه استانداردی وجود دارد؟

این نوع فیبر با استاندارد G.651 , G.657 بر اساس خصوصیات فیزیکی طبقه بندی می گردند. به دلیل کاربرد اصلی این نوع فیبر در پروژه های FTTX، پس از انتخاب X، روش ها و استانداردهای مربوطه اجرایی نظیر PON,GPON و غیره، در خصوص این نوع فیبر موضوعیت خواهد داشت.

آیا این نوع فیبر از پوشش های محافظ ضد جونده و آرمورد برخوردار است؟

لایه محافظ مایکرو فیبر نوری Outdoor از مواد ضد جونده می باشد ولی از لایه های آرمورد برخوردار نبوده و لذا می بایست در تامین کاندوئیت مناسب و اجرای استاندارد آن توجه ویژه ای نمود.

آیا مایکرو فیبر نوری تنوع و ظرفیت فیبر نوری متداول را دارا می باشد؟

میکرو فیبر نوری عمدتاً در انواع 4،6،8،12 و 24 Core  و به هر دو صورت سینگل مود و مالتی مود ساخته می شود که معمولا برای نمونه 24 کور ضخامت پایین تر از 5 میلیمتر و وزنی در حدود 12 کیلوگرم در کیلومتر متصور می باشد.

هزینه استفاده از مایکرو فیبر نوری نسبت به روش های متداول بالاتر است؟

به دلیل تغییر در تمامی اجزاء نسل جدید زیرساخت فیبرهای نوری  برآورد دقیق اختلاف هزینه بر اساس تعریف پروژه مقدور می باشد. ولی بر اساس تجربیات استفاده از فیبرهای نوری جدید تا حدود 3 برابر در زمان اجراء و 30% در هزینه های اجرایی کاهش ایجاد می نماید.