مایکرو فیبر نوری و حفاری خطی
آنچه باید راجع به حفاری خطی و استفاده از مایکروفیبر نوری بدانید …
انعطاف بالا، سرعت اجرا، تخریب کم
استفاده از روش حفاری خطی، نسبت به شیوه های سنتی اجرای فیبر نوری علاوه بر تخریب بسیار کم، سرعت اجرای کار را به شدت بالا برده و هزینه های اجرای زیرساخت را نیز در مجموع کاهش می دهد.
انعطاف پذیری
مایکروفیبر به دلیل نداشتن لایه های حفاظتی فیبرهای متداول ضخامتی در حدود 3-5 میلیمتر داشته و بر اساس استاندارد G.657 و G.651 طبقه بندی می گردد. این انعطاف پذیری بالا امکان عبور و چرخش فیبر در کوچکترین فضا را ممکن می سازد. استفاده از کاندوئیت های بسیار مقاوم و متنوع حفاظت مورد نیاز فیبر نوری را برای کلیه کابلهای عبوری تامین می نماید.
شوت فیبر نوری
مایکروفیبر نوری بر اساس تعداد تار، وزنی در حدود 5-10 کیلوگرم به ازاء یک کیلومتر دارد. این نوع فیبر با استفاده از فشار باد تا مسافت 2000 متر بدون نیاز به ایجاد منهول قابل انتقال است. انواع دیگری از این نوع فیبر نوری با طراحی خاص لایه خارجی، به صورت Pushable طراحی شده اند و تا فاصله 300 متر داخل کاندوئیت هل داده می شوند.
حفاری خطی
در روش حفاری سنتی عرضی حدود 45 سانتی متر با عمق 70 سانتی متر حفاری و با توجه به نوع لوله زیرسازی و پرکاری کانال انجام می گیرد. در روش حفاری خطی از حداقل عرض 5 سانتیمتر با عمق 35 و در صورت نیاز به عبور کابل برق به عرض 13 سانتیمتر با عمق 50 حفاری می شود. به دلیل عرض کم حفاری، ترافیک عبوری عملا فشاری بر کاندوئیت و فیبر نوری وارد نمی کند.
حفاری خطی
در روش حفاری خطی ماشین ترنچر حفاری را انجام داده و فقط در نقاطی که ماشین امکان تردد نداشته و یا معارض زیر سطحی وجود دارد می بایست از حفاری دستی استفاده نمود. این نوع دستگاه براحتی و در صورت مهیا بودن شرایط کاری تا 400 متر در روز امکان حفاری داشته و حتی امکان تمیز کردن کانال از نخاله و خاک همچنین جاگذاری کاندوئیت را نیز دارا می باشد.
اطلاعات بیشتر